Inspiratie en actie ondernemen. Waarom zou je je reisverhalen online zetten?

We hebben een tijdje terug een reisblog online gezet. Eenvoudig gezegd, gewoon om onze eigen ervaringen rond reizen met kleine kinderen te kunnen delen.

Inspiratie bieden, en helpen verkennen van een klein stukje van de wereld. Dat doen we met oog voor lekker eten, mooie gebouwen en respect voor geschiedenis. Ondertussen vermelden wij graag de grote en kleine lotgevallen van een jonge familie met 2 kinderen op reis met wagen, auto (of vliegtuig).

Misschien doet iemand er een idee op; of leert hij/zij een plekje kennen dankzij ons waar het leuk toeven is. Hopelijk bieden we inspiratie voor het antwoord op de vraag: “Waar gaan we nu eens met vakantie?”

Dus, onze ambities zijn eerder beperkt met de site 🙂

Als het gebeurt dat iemand dankzij ons een leuke vakantie kan hebben, of dat wij voor inspiratie zorgen, dan is het opzet van deze site meer dan geslaagd.

Zoals vele mensen is voor ons vakantie een periode waarin we echt willen genieten, en daarom bereiden we alles nauwgezet voor. Meestal slaagt de reis, soms (heel soms) is er eens een spelbreker, of zit het weer tegen. Maar dan nog doen we tijdens onze verlofperiode er alles aan om de innerlijke mens eens goed te soigneren.

We hopen dat er mensen inspiratie opdoen, of nakijken of de streek wel leuk was. Wie tips haalt uit deze artikels: super! Maar het mag ook puur leesplezier zijn, herkenbaar en eerlijk. Want soms is op reis gaan met het gezin een hele bedoening, en vergt het wat stuurmanskunst om het allemaal op z’n pootjes te laten vallen.

Veel leesplezier!